Energisoitu meditaatio verkossa 22.11. klo 21.21
Teemana luottamus

Tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle luottamuksen syvempään olemukseen.

Mistä osa-alueista luottamus elämää kohtaan koostuu ja miten voimme syvemmin antautua luottamuksen hellään huomaan?

Kutsun sinut mukaan kokemukselliselle matkalle luottamukseen. Illan aikana teemme yhteisen ohjatun energisoidun meditaation, jossa laskeudumme luottamuksen kautta tähän hetkeen lepäämään, latautumaan ja laajentumaan.

Mikä on energisoitu meditaatio?

Energisoitu meditaatio on yhdistelmä energianvälitystä ja ohjattua meditaatiota. Ohjatun meditaation aikana ja jälkeen saat siis vastaanottaa samalla myös energiahoidon omaa hyvinvointiasi tukemaan.

Miten pääsen mukaan tapahtumaan?

Klikkaa itsesi mukaan antamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon. 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua saat sähköpostiisi linkin, josta pääset mukaan seuraamaan live-lähetystä anonyymisti Youtuben kautta.

Stiimin kokonaiskesto on noin 50 minuuttia, josta noin puolet käytämme teeman meditatiiviseen tutkailuun ja puolet energian vastaanottamiseen.

Mitä tämä maksaa?

Iltaan osallistuminen on sinulle ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Illan jälkeen sinulla on halutessasi mahdollisuus lahjoittaa Mobilepaylla tai Crypto-valuuttana (Ethereum & Bitcoin) juuri sellainen summa, joka sinusta juuri sillä hetkellä tuntuu sopivalle. Saat tietenkin osallistua tapahtumaan myös lahjoittamatta mitään. Tarkemmat tiedot lahjoitusmahdollisuudesta saat live-linkin mukana sähköpostitse.

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään, latautumaan ja laajentumaan, tämä hetki on täysin sinua varten.

Rakkaudella,

Topi

Syötä sähköpostiosoitteesi tähän:

Saat sähköpostiisi ennen tapahtuman alkua linkin live-streamiin ja sen lisäksi myös tietoa ja pääsyn tuleviin energisoituihin meditaatioihin sekä muihin lahjoitus-periaatteella järjestettyihin verkkotapahtumiin, joita järjestän muutaman viikon välein.