Onko sinulla?

 • kipuja tai terveysongelmia, joista haluaisit päästä eroon?
 • halu vapautua alitajuisesti elämääsi ohjailevista menneisyyden taakoista ja uskomuksista?
 • elää omaa elämääsi vapaana valiten sinulle oikeasti parhaimmat asiat?

Mahtavaa, olet oikeassa paikassa!

Tarjoan keho- ja tietoisuustyöskentelyä, jossa vapautamme tehokkaasti elimistöösi kerääntynyttä kuormaa, olipa se sitten fyysistä, psyykkistä tai emotionaalista. Koska stressi eri muodoissaan on melkein poikkeuksetta joko pääsyyllinen tai osasyyllinen ongelmiimme, sen purkamisella saavutamme nopeat ja laaja-alaiset tulokset.

Tarjoan sinulle nyt uutena asiakkaana seuraavanlaisen tarjouksen: Saat 100% rahat takaisin takuun: jos et jostain syystä koe saaneesi rahoillesi vastinetta, ei sinun tarvitse maksaa mitään. Kyllä, luit oikein. Helppoa ja stressitöntä! Alta klikkaamalla voit varata aikasi Tampereen keskustan tai Ylöjärven vastaanotolle.
Jos sinulle sopivaa aikaa ei löydy suoraan kalenterista tai sinulla herää kysymyksiä, ota yhteyttä joko sähköpostilla topi@vapaudenvirta.fi tai puhelimella 0417081664.

Mihin tulokset perustuvat?

 Yksilötyöskentelyssä autamme yksinkertaistettuna kehoasi purkamaan sinne kerääntyneen stressin.

Elimistöön keräytynyt stressi pitää elimistömme ”taistele- tai pakene”- reaktiossa ja sitä kautta ilmenee hyvin monenlaisina ongelmina, esimerkiksi:

 • kipua aiheuttavat lihasjännitykset
 • toimintaa rajoittavat kehon virheasennot
 • selkäsärky
 • elimistön väsyminen ja kuormittuminen
 • immuniteetin laskeminen, flunssakierteet
 • pitkittyneet tulehdustilat
 • suolisto-oireet
 • monenlainen psyykkinen oireilu (masennus, unettomuus, paniikki, ahdistus, samaa kelaa pyörivät ajatukset ym.)
 • uupuminen, loppuunpalaminen
 • pienten ärsykkeiden sytyttämä suuri tunnereaktio
 • erityyppiset krooniset ongelmat ja myös vakavammat terveysongelmat
 • ym.

Kehossa kantamamme purkautumaton hermostollinen sähkölataus (eli jemmassa oleva tunne-energia) vaikuttaa vahvasti elämäämme alitajunnassamme syntyvien uskomusten kautta. Hermostomme vaikuttaa myös suoraan siihen, miten elämässämme toimimme, millaisia tunteita meissä eri tilanteissa herää, millaisia valintoja teemme ja millainen ylipäätään on kokemuksemme elämästä. Yksinkertaisesti sanoen elämämme elämäämme hermostomme kautta. Siksi stressin purkaminen hermostosta vaikuttaa niin monipuolisesti melkein jokaisella elämämme osa-alueella.

 

 

Alta löydät syventävän videon hermoston purkautumattoman latauksen vaikutuksesta nykyhetkemme kokemukseen.

 

Kun hermoston ylimääräinen sähkölataus on purettu ja kehomme pääsee palautumaan sen luonnolliseen, tasapainoiseen ja hyvinvoivaan tilaan, haastavatkin vaivat, kivut ja oireet voivat kadota täysin, joskus suorastaan hämmentävänkin nopeasti. Kehomme kyky palauttaa itsensä takaisin hyvinvointiin ja tasapainoon on aivan valtavan suuri, kun sitä vain tuetaan sopivalla tavalla. Koska jokainen keho ja tapaus on yksilöllinen, myös hoitokerrat ja niiden määrä ovat tietysti tapauskohtaisia: Siinä missä monet vaivat ja oireet helpottavat jo yhdellä hoitokerralla, krooniset vaivat tai syvemmät tunnepuolen purkamiset vaativat yleensä muutamia hoitokertoja, jotta keho saa purettua riittävän määrän stressiä palautuakseen tasapainoiseen tilaan. Hoidoissa etenemme aina täysin sinun ja kehosi tahdissa kunnioittaen elämän syvää viisautta.

 

Työskentelyssä käytän eri tyyppisiä tekniikoita, joilla autamme kehoa purkamaan stressikuormaa monipuolisesti olemuksesi eri tasoilta painottaen hoitoa juuri sinne, mitä sinä kokonaisuutena eniten tarvitset. Tekniikoissa yhdistyvät niin fyysisen, psyykkisen, emotionaalisen kuin energeettisenkin tason kanssa työskentely. Käyntiin sisältyy aina myös alku- ja loppukeskustelut. Hoito tehdään vaatteet päällä osittain pystyasennossa seisten ja osittain hoitopöydällä makoillen. Tekniikoilla työskentelemme autonomisen (eli tahdosta riippumattoman) hermoston tasolla, joten sinun ei tarvitse uskoa mitään, jotta hoidosta olisi sinulle apua.

Jos sinulla on kysyttävää tai et löydä kalenterista itsellesi sopivaa aikaa, ota rohkeasti yhteyttä: topi@vapaudenvirta.fi tai 0417081664 

 

Hinnasto sis. alv 24%

Tarjoan sinulle nyt 100% rahat takaisin takuun: jos et jostain syystä koe saaneesi rahoillesi vastinetta, ei sinun tarvitse maksaa mitään!

1x käynti 75€ / 90min

3x käyntiä yht. 195€ (65€ kerta)

Opiskelijat, työttömät ja muut aleryhmäläiset saavat hinnoista 20% alennuksen!

 

 

maksu onnistuu käteisellä, kortilla tai laskulla.

Kiitos kun välität itsestäsi. Nähdään pian! 
Klikkaamalla kuvaa saat lisätietoja minusta.