Varaa aikasi yksilötyöskentelyyn

Hei! Tältä sivulta löydät lisätietoa yksilötyöskentelystä ja ohjeet yksilöajan varaamiseen.

Lämpimästi tervetuloa matkalle ihmisyyteen kanssani!

Rakkaudella, Topi

Tarjoan Tampereen keskustassa Läsnäolokeskus Pesässä sekä Ylöjärven Lempiäniemessä keho- ja tietoisuustyöskentelyä.

Työskentelemme läsnäolevassa tilassa yhdessä kehosi viisauden kanssa juuri niiden asioiden parissa, jotka sillä hetkellä ovat elämässäsi pinnalla.

Työskentely voi painottua tämän hetken tarpeistasi riippuen enemmän fyysisen kehon stressin lievittämiseen, energeettiseen työskentelyyn tai syvempään tunne- ja traumatyöskentelyyn. Kun työskentelyyn yhdistyy tietoisuus läsnäolevasta hetkestä, olemme automaattisesti olennaisen asian äärellä, joten sinun ei myöskään tarvitse ennalta tarkasti tietää, miksi tulet vastaanotolle.  

Työskentelyn pohjalla on näkemys, että fyysinen kehomme on syvempien tasojemme ilmentymä, ikäänkuin alitajuntamme fyysinen taso. Kehoon kertyneet tunteet, traumat, stressit ja kuormitukset voivat ilmentyä ”pinnallisesti” hyvin monella tavalla niinkuin nykytiedekin sanoo: suurin osa sairauksista on pohjimmiltaan stressin aiheuttamia. Tyypillisiä kuormituksen ilmentymiä ovat mm.

  • kipua aiheuttavat lihasjännitykset, selkäsärky
  • toimintaa rajoittavat kehon virheasennot ja puolierot
  • emotionaalinen kuormittuneisuus, vahvat tunnepurkaukset
  • monenlainen psyykkinen oireilu (masennus, unettomuus, paniikki, ahdistus, turvattomuuden kokemus, samaa kelaa pyörivät ajatukset ym.)
  • elimistön väsyminen, burnout
  • immuuni -ja hormonijärjestelmän epäoptimaalinen toiminta
  • pitkittyneet tulehdustilat, krooniset ongelmat, suolisto-ongelmat
  • ym.
Työskentelemällä juurisyyn parissa pääsemme tehokkaasti myös helpottamaan fyysisiä oireita. Joskus oireet voivat hävitä kevyellä fyysisellä stressin purkamisella hyvinkin nopeasti, joskus haastavammat oireet vaativat hieman syvempää tarkastelua ja juurisyyn äärelle pääsemistä. Työskentely tapahtuu kuitenkin aina sinun kehosi, mielesi ja alitajuntasi tahtia syvästi kunnioittaen.
 

Syvemmällä tunne- ja traumatyöskentelyllä voimme myös vapauttaa itsemme elämäämme rajoittavista uskomuksista, toimintamalleista ja vanhoiksi käyneistä kaavoista sekä syvästi eheyttää itseämme palauttamalla itseemme osat, jotka ovat jääneet syrjään esimerkiksi lapsuudessamme tai muissa traumaattisissa kokemuksissa.

Alta voit lukea erilaisten asiakkaiden kokemuksia yksilötyöskentelystä:

Varaa aikasi ottamalla yhteyttä topi@vapaudenvirta.fi

Mihin näin laaja-alaiset tulokset perustuvat?

Kehossa kantamamme purkautumaton hermostollinen sähkölataus vaikuttaa vahvasti elämäämme myös nykyhetkessä alitajunnassamme syntyvien uskomusten ja kehossamme syntyvien reaktioiden kautta. Hermostomme tila vaikuttaa suoraan siihen, miten elämässämme toimimme, millaisia tunteita meissä eri tilanteissa herää, millaisia valintoja teemme ja millainen ylipäätään on kokemuksemme elämästä. Yksinkertaisesti sanoen elämme elämäämme hermostomme ja alitajuntamme kautta. Siksi stressikuorman purkaminen hermostosta vaikuttaa niin laaja-alaisesti käytännössä jokaisella elämämme osa-alueella.

Mitä yksilövastaanotolla käytännössä tehdään?

 

 Käynteihin sisältyy aina alku- ja loppukeskustelut. Tilanteestasi riippuen vastaanotolla keskitymme joko enemmän keskustelun ja läsnäolon kautta tutkimiseen tai kehon kanssa työskentelyyn ja erilaisten hoitotekniikoiden hyödyntämiseen. Yleensä käynnit ovat yhdistelmä näitä molempia lähestymistapoja.

 

Kehotyöskentely tehdään vaatteet päällä osittain seisoma-asennossa ja osittain hoitopöydällä tai futonilla makoillen. Tekniikoilla työskentelemme autonomisen (eli tahdosta riippumattoman) hermoston tasolla, joten sinun ei tarvitse uskoa mihinkään, jotta hoidosta olisi sinulle apua.

Kuka oot ja mistä tuut?

Olen Topi Laitinen.

Pidin usean vuoden ajan yksityistä fysioterapia-vastaanottoa ennenkuin aloin tarjoamaan palveluitani kokonaan virallisen terveydenhuollon ulkopuolella. Näin koen voivani tarjota osaamistani käyttöösi monipuolisemmin ja syväluotaavammin. Fysioterapian lisäksi olen kouluttautunut Suomen energiahoitajien koulutusohjelman mukaisesti. Vuosien varrella olen toiminut niin ammattilaisten kuin yksityishenkilöiden kanssa koulutus ja yksilötyöskentelyn parissa, läsnäolo -ja vuorovaikutus teemoissa. Tällä hetkellä rakennan myös verkkokursseja ihmisyyden eri puoliin liittyen.

Itsetutkiskelun, sisäisen työskentelyn ja elämänmullistusten kautta kuva ihmisyydestä ja hyvinvointimme perustekijöistä on avautunut laajasti vuosien varrella ja
sitä myöten muokannut myös työskentelytapoja yhä vain kokonaisvaltaisemmin koko ihmisyyden huomioonottavaan suuntaan.

Kokonaisvaltainen ymmärrys ihmisen fysiologiasta, energeettisestä olemuksestamme ja pohjimmaisesta henkisestä olemustasosta nitoutuvat kaikki saumattomasti yhteen ihmisyydessä, jonka kaikki tasot tulevat otetuiksi huomioon myös vastaanotollani.

 

Tiedän, että jokaisella meistä pohjimmiltaan on kaipuu totuudelliseen, tasapainoiseen ja aitoon ihmisyyteen, jossa kaikki olemuspuolet toimivat harmoniassa keskenään, mitään korostamatta ja mitään poissulkematta.

 

On ilo ja kunnia päästä työskentelemään myös sinun kanssasi, juuri siinä kohtaa. missä sinä tällä hetkellä ihmisenä olet.

 

Rakkaudella, Topi

Varaa aikasi ottamalla yhteyttä: topi@vapaudenvirta.fi